Events

08 Maig

9:00h

Can Gotlla...

L'Hospitalet de Llobregat

Ja no queden places

El Pla Director Urbanístic Granvia-Llobregat de l'Hospitalet de Llobregat

De 8 de maig de 2018 a les 9:00 a 11:00h
Ciències 69
L'Hospitalet de Llobregat - 08908 -

El Barcelona Urban Clúster celebrarà el proper esmorzar col·loqui el dimarts 8 de maig, centrat en el Pla Director Urbanístic Granvia-Llobregat de l'Hospitalet de Llobregat. La presentació correrà a càrrec d’Antoni Nogués, gerent de l’Agència de Desenvolupament Urbà de l’Ajuntament de L’Hospitalet, i de Víctor Contreras, director del Consorci per a la Reforma de la Granvia.

El Pla Director Urbanístic Granvia-Llobregat (PDU) es va aprovar el 27 de març de 2017, amb tres objectius fonamentals: aportar nous usos urbanístics per al desenvolupament i la reactivació econòmica; reformar la Granvia de l’Hospitalet entre la Rambla Marina i el riu Llobregat, per convertir-la en una avinguda urbana amb la millora de l’estructura viària de l’entorn, tot continuant el primer tram ja executat (Plaça Europa); i crear el Parc de Cal Trabal, d’unes 30 ha.

La superfície total de l’àmbit del PDU és de quasi 105 ha. Hi ha tres sectors de planejament i un sector específic de sistema general per a la transformació de la Granvia. El sostre edificable, tot destinat a activitats econòmiques, és de 632.057,96 m2.

L’administració actuant en l’execució del PDU és el Consorci per a la reforma de la Granvia, que segueix el programa d’actuació aprovat en el Consell General de 5 de maig de 2017.

Durant la presentació, Nogués i Contreras explicaran el PDU i detallaran la reforma de la Plaça Europa.

L’acte, que tindrà lloc a la seu del Consorci per a la reforma de la Granvia (Ciències 69, 08908 L’Hospitalet de Llobregat), se celebrarà en l’habitual format d’esmorzar col·loqui del BUC, de 9 a 11 hores: després de la presentació seguirà un torn de preguntes i a continuació se servirà un esmorzar de networking.


Ja no queden places

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos