Events

23 Gen.

9:00h

Oficines del BUC...

Barcelona

Esmorzar col·loqui amb el gerent de l’AMB: “El PDU metropolità de Barcelona: oportunitats i reptes”

De 23 de gener de 2018 a les 9:00 a 11:00h
Tuset 23
Barcelona - 08006 -
Neus Jordi

El dimarts 23 de gener el Barcelona Urban Clúster celebra el primer esmorzar col·loqui de l’any 2018, amb el gerent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Ramon M. Torra, com a convidat. Sota el títol “El pla director urbanístic metropolità (PDU) de Barcelona: oportunitats i reptes”, Torra presentarà el procés de redacció del PDU i avançarà algunes futures actuacions urbanístiques i de configuració de l’àmbit metropolità.

El tema d’aquesta primera activitat de l’any oferirà sens dubte un bon marc de debat als associats del BUC, per parlar sobre el futur urbanístic de l’àrea metropolitana, sobre les línies directrius, sobre els reptes que presenta i les oportunitats que ofereix per al sector.

La xerrada se celebrarà en l’habitual format esmorzar col·loqui de l’associació, a les oficines del BUC (Tuset 23, 4a planta), tot i que existeix la possibilitat de què haguem de canviar de localització per motius d'aforament (en aquest cas, avisaríem amb antel·lació). 

Després de la presentació del gerent de l’AMB, s’obrirà un torn de preguntes i a continuació tindrà lloc un esmorzar de networking.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos