Events

21 Feb.

9:00h

Oficines BUC...

Barcelona

Esmorzar col·loqui sobre crowdfunding

De 21 de febrer de 2018 a les 9:00 a 11:00h
Tuset 23
Barcelona - 08006 -

El crowdfunding serà el tema del proper esmorzar col·loqui del Barcelona Urban Clúster, que se celebrarà el dimecres 21 de febrer, de 9 a 11 hores, amb Sergi Pallarès, co-fundador i CEO de StockCrowd, i Ivan Vaqué, CEO de Forcadell.

StockCrowd ha creat un software al núvol que permet captar fons i inversors per finançar projectes immobiliaris. Per la seva banda, Forcadell, que és membre del BUC, llançarà properament myFunding, una plataforma de crowdfunding immobiliari elaborada conjuntament amb Stockcrowd.

Els dos ponents ens parlaran d’aquest projecte, un cas d’èxit que pot servir com a exemple per a la resta d’associats del clúster.

L’activitat se celebrarà sota l’habitual format d’esmorzar col·loqui del BUC, amb una presentació per part dels experts, seguida per una ronda de preguntes i respostes. A continuació, se servirà un esmorzar de networking.

En principi l’acte tindrà lloc a les oficines del BUC (Tuset, 23), tot i que ens reservem la possibilitat de canviar l’emplaçament en funció de l’aforament; en aquest cas, ho comunicaríem degudament.


Comentaris

Bon dia assitira com a representacio del Centre de Negocis Inmobiliaris de Barcelona-caixabank el sr Francesc Aguilar Lopez


Jordi Chalé - 20 de febrer de 2018 a les 8:34

Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos