Events

01 Des.

9:00h

Círculo Ecuestre...

Barcelona

Ja no queden places

Esmorzar col·loqui “Proptech, noves tendències i tecnologies aplicades al sector immobiliari”

De 1 de desembre de 2017 a les 9:00 a 11:30h
Balmes 169
Barcelona - 08036 -

“Proptech, noves tendències i tecnologies aplicades al sector immobiliari” és el títol de la propera xerrada dirigida a socis que organitza el Barcelona Urban Clúster, i que se celebrarà al Círculo Ecuestre.

L’acte, que serà l'últim de l'any i de ben segur un dels més animats, se celebrarà el divendres 1 de desembre, en el format habitual d’esmorzar col·loqui de 9.00 a 11.30 hores a les oficines del BUC, i comptarà amb les intervencions dels responsables de Housfy i Citibox, dues de les empreses que han innovat amb noves maneres de fer al sector immobiliari.

Per part de Housfy, intervindrà el seu CEO, Albert Bosch, que analitzarà algunes de les noves tendències que han posat en pràctica des d’aquesta empresa, que es presenta com l’alternativa de les agències immobiliàries. “Ven el teu habitatge sense comissions”, resa el seu eslògan.

Alfredo Díaz-Araque serà l’encarregat de participar a la xerrada en representació de Citibox. Es tracta d’una app que ajuda a gestionar guixetes electròniques per a les zones comunitàries dels edificis, de tal forma que es poden rebre paquets 24 hores al dia i 7 dies a la setmana, així com la compra del súper, el pa cada dia i altres serveis o béns.

La taula rodona estarà oberta a preguntes dels assistents sobre aquest tema de màxima actualitat, i tot seguit tindrà lloc un esmorzar de networking.


Ja no queden places

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos