Events

18 Oct.

14:00h

Barcelona Meeting Point...

Barcelona

Sessió sobre oficines al Barcelona Meeting Point

De 18 de octubre de 2017 a les 14:00 a 16:00h
Plaza España (Palacio 8 de Fira Barcelona)
Barcelona -

En el marc del proper Barcelona Meeting Point, el Barcelona Urban Clúster i JLL presenten un networking luncheon al Barcelona Funds Meeting, que tindrà lloc el 18 d'octubre de 14 a 15.45 hores sota el títol "Els reptes immobiliaris de Barcelona per poder atraure grans corporacions".

Els nivells de contractació d'espais terciaris (oficines, logística i retail) mantenen la seva fortalesa a Barcelona amb expectatives de creixement en els propers anys. L'interès de grans corporacions per instal·lar-se a la Ciutat Comtal i expandir els seus negocis és creixent, però Barcelona s'enfronta a grans reptes, entre ells, la manca d'oferta de qualitat per acollir grans empreses. Al llarg d'aquesta sessió s'analitzaran els reptes als quals s'ha d'enfrontar la ciutat per consolidar-se com una destinació empresarial preferent.

La xerrada, que està patrocinada per Deloitte, estarà presentada per Joan Pla, president del BUC, i moderada per Borja Basa, director general de Corporate Solutions de Jones Lang LaSalle. Com a ponents experts, participaran Miquel Martí, director general de Barcelona Tech City; Carmina Ganyet, directora corporativa d'Inmobiliaria Colonial; Javier Zarrabeitia, director d'Asset Management de Merlin Properties; Albert Civit, gerent de l'Institut Català del Sòl, i Miguel Trias, soci director de l'oficina de Cuatrecasas a Barcelona.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos