Notícies

El BUC celebra el sopar d'estiu de la nova etapa

per Neus Jordi,


El Barcelona Urban Clúster va celebrar anit el seu tradicional sopar d'estiu, a l’Hotel Duquesa de Cardona, amb la participació d’una cinquantena d’empresaris dels sectors immobiliari, de la construcció, de l’urbanisme, de l’arquitectura i de les infraestructures de Barcelona, i amb Concha Osácar, del Grupo Azora, com a convidada especial.

Les principals empreses del sector immobiliari de Barcelona, la majoria membres del clúster però també d’altres que van ser convidades, no van faltar a aquesta important cita anual del BUC, que acaba de canviar la junta directiva, escollida a l’assemblea del passat mes d’abril. El nou equip directiu ha marcat un full de ruta renovat per al Barcelona Urban Clúster, amb l’objectiu de consolidar-se com a un referent en temes d’urbanisme i immobiliari a Barcelona.

En aquest sentit, el president del clúster, Joan Pla, va fer referència en el seu parlament a les noves tendències del sector immobiliari i als canvis provocats per les noves tecnologies.

Concha Osácar, convidada especial del sopar, va parlar, per la seva part, sobre l’experiència del Grupo Azora, del qual és sòcia fundadora. Es tracta d’una societat especialitzada en la gestió de productes d’inversió institucional nacional e internacional, amb un volum d’inversió de 3.000 milions d’euros sota gestió, bastant centrada en la inversió en actius hotelers. Osácar, que és autora del llibre Manual de los Fondos Inmobiliarios i coautora de World Property Atlas, Euromoney Books, va confirmar que Espanya és un dels països que ofereix millors oportunitats per al sector immobiliari.

Un any més, el sopar d'estiu del BUC va demostrar ser una excel·lent oportunitat per repassar els temes d'actualitat del clúster, definir els nous reptes urbanístics per a la ciutat de Barcelona i fer networking entre els associats.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos