Notícies

El BUC ja és un grup de treball de Barcelona Global

per Neus Jordi,


Arrel de l’acord signat entre Barcelona Global (BG) i Barcelona Urban Clúster (BUC), el BUC ja està culminant la seva integració com a “working group” a BG.

En les últimes setmanes els membres del Clúster s’han anat adherint a Barcelona Global com a socis corporatius, i a partir d’ara treballaran el seu programa i objectius com un grup de treball de BG.

Amb aquesta integració Barcelona Global afegeix la sensibilitat del sector urbanístic, immobiliari, infraestructural i de l’arquitectura, elements clau per l’acompliment de la seva missió: fer de Barcelona una de les millors ciutats del món per al talent i l’activitat econòmica.

Així mateix, el BUC pot continuar treballant per reactivar el sector immobiliari i constructiu a Barcelona, ara amb una estructura forta al darrere, que li permeti participar activament del desenvolupament de la capital catalana.

És per això que a partir d’ara tota l’actualitat del Barcelona Urban Clúster la trobareu a la web i a les xarxes socials de Barcelona Global. Podeu consultar-ne més informació aquí.



Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos