Notícies

El crowdfunding, tema de col·loqui al BUC

per Neus Jordi,


El Barcelona Urban Clúster ha organitzat avui un esmorzar col·loqui sobre fintech i crowdfunding, amb Sergi Pallarès, co-fundador i CEO de StockCrowd, i Ivan Vaqué, CEO de Forcadell. La xerrada ha comptat amb la participació de gran part dels membres de l’associació, i ha propiciat un interessant debat sobre les possibilitats d’aquesta nova tendència del mercat immobiliari.

Sergi Pallarès, co-fundador i CEO d’StockCrowd, ha explicat que “les noves generacions fan les coses diferents, per uns altres canals, per tant les empreses ens hem d’adaptar a aquesta disrupció digital i a aquestes noves maneres de fer”.

El crowdfunding és aprofitar la digitalització per convertir la pràctica de finançament en un projecte de participació. “No és nou, perquè l’estàtua de la Llibertat ja es va finançar així, el que és nou és la forma de fer-ho per Internet”, ha afegit.

“Proposem que cada immobiliari pugui crear un canal de finançament digital, StockCrowd aporta el software perquè inversors i immobiliàries es trobin en el seu propi canal, a la mateixa web de la immobiliària, i puguin gestionar el projecte”, ha dit Pallarès.

Es tracta d’un canal de finançament que les immobiliàries poden utilitzar per a campanyes diverses, per comprar sòl i fer una promoció, per adquirir un immoble, reformar i vendre’l, o per altres opcions.

Una de les immobiliàries que ha recorregut a StockCrowd és Forcadell. “Els nostres clients i les seves necessitats han canviat -ha dit Ivan Vaqué, CEO de Forcadell-, durant la forta crisi que hem passat en els darrers anys, i per això vam estudiar un nou projecte d’empresa”. Així, Forcadell ha creat myFunding, conjuntament amb StockCrowd, per democratitzar la inversió immobiliària amb una visió global, perquè de fet “el crowdfunding és una possible solució per als problemes de l’habitatge”, en paraules de Vaqué.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos