Notícies

Els socis del BUC s'integren a Barcelona Global

per Neus Jordi,


Barcelona Global i el Barcelona Urban Clúster (BUC) han signat un acord a través del qual els socis d’aquesta última s’integren a l’associació. El president de Barcelona Global, Gonzalo Rodés, i el president del BUC, Joan Pla, han signat l’acord i, després d’un període de transició, els socis del BUC passaran a ser socis corporatius de Barcelona Global a tots els efectes i el BUC passarà a treballar el seu programa i objectius com un grup de treball de Barcelona Global.

Amb aquesta integració Barcelona Global afegeix la sensibilitat del sector urbanístic, immobiliari, infraestructural i de l’arquitectura, elements clau per l’acompliment de la seva missió: fer de Barcelona una de les millors ciutats del món per al talent i l’activitat econòmica.

“En un país que massa sovint treballa en petites capelles, la integració dels socis del BUC amb Barcelona Global és una magnifica notícia per junts sumar sensibilitats i experiències en la millora de Barcelona com a ciutat global. Sumar la sensibilitat dels socis del Barcelona Urban Clúster ens ha d’ajudar a treballar també des de la perspectiva urbanística. Tenir una massa crítica que lideri i impulsi aquest projectes és decisiu”, ha assegurat el president de Barcelona Global, Gonzalo Rodés.

Per la seva banda, Joan Pla ha destacat: “La integració a Barcelona Global significa complementar un dels elements estratègics que tenim com a objectiu: la integració del talent i l’impuls de l’activitat econòmica. La integració ens permetrà ampliar les oportunitats, el coneixement i l’accés al talent, essència de l’activitat i missió de Barcelona Global”. Ha afegit que “el desenvolupament i transformació urbana, l’urbanisme, el disseny, l’arquitectura, l’activitat econòmica, l’accés a l’habitatge, són aportacions clau del sector immobiliari i de la indústria de la construcció que, amb la integració, el BUC té l’oportunitat d’ampliar i participar en el desenvolupament de la ciutat de Barcelona”.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos