Notícies

Interessant debat amb Juan Pepa

per Neus Jordi,


El Barcelona Urban Clúster ha celebrat avui una trobada exclusiva per a socis del BUC amb Juan Pepa, el directiu argentí que ha revolucionat el mercat immobiliari a Espanya a través de Lone Star i Neinor Homes.

Celebrada al Círculo Ecuestre de Barcelona, la xerrada ha tingut lloc en un ambient distès, que ha facilitat que Juan Pepa s’hagi mostrat molt obert i proper en les seves reflexions sobre el mercat immobiliari d’Espanya, sobre el que ha passat els darrers anys i sobre com s’ha d’actuar en el present i en el futur.

“No és el moment de doblar l’aposta, és el moment de configurar un sector immobiliari serio, sostenible i responsable”, ha dit l’expert, que ha insistit en diverses ocasions en la necessitat d’adoptar posicions més conservadores i cautes per evitar els desastres del passat.

“Mentre la banca no cometi errors (i els veig bastant prudents) no guanyarem tant però no es produiran els problemes sistèmics que han tingut lloc en el passat”, ha afegit l’ex directiu de Lone Star, que ha pronosticat “uns bons anys per davant en el sector en el cas de què no passi res greu” i que ha alabat les qualitats de Barcelona per a aquest sector: “A Barcelona millor que a cap altre lloc”.

Pepa acaba de deixar els comandaments del fons americà Lone Star, després d’haver protagonitzat gran part de les principals operacions immobiliàries del mercat espanyol dels darrers anys, sobretot amb la promotora Neinor Homes, la primera en sortir a la borsa en una dècada. Per això, aquest acte ha generat gran interès per part dels membres del BUC, i l’intercanvi de punts de vista amb ell ha estat ben interessant i profitós.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos