Notícies

Joan Pla i el seu nou equip, escollits per a la nova junta directiva del BUC

per Neus Jordi,

L’assemblea general del Barcelona Urban Clúster (BUC), reunida ahir a l’Hotel Duquesa de Cardona, va aprovar per unanimitat la gestió de l’associació i els comptes de 2016, així com el pressupost per a aquest any.

A l’ordre del dia figuraven també les eleccions a la nova junta directiva, per a la qual va sortir elegida la proposta de l’actual president, Joan Pla (Orim Real Estate), amb un equip format per: Anna Gener (Aguirre Newman), Patricia Martínez (Tarraco), Teresa Batlle (Pich-Aguilera Arquitectes), Antoni Gil (Cuatrecases Gonçalves Pereira), Josep Mª Milà (Santa & Cole), Josep Miarnau (Comsa Corporación), Lluis Cases (Garrigues Advocats), Enric Batlle (Batlle i Roig Arquitectes),  Ramón García-Bragado (Miliners Advocats) i Albert Castro (Círculo Meridiana).

En seu discurs de presentació, Joan Pla va destacar que “la reactivació del sector planteja nous reptes, i per això els objectius fundacionals del BUC han de canviar”. En aquest replantejament de la missió, l’actual president de l’associació va parlar de “professionalitzar el sector i potenciar el talent, des de la perspectiva del sector, i des de la de ciutat, participar en fòrums, crear opinió i influir en les normatives, per ser part activa de l’evolució urbanística de la ciutat i dels projectes mediambientals, entre d’altres”.

Per aconseguir-ho, el màxim portaveu del BUC va recalcar la importància de la nova junta i també va subratllar la qualitat i la transversalitat dels membres del BUC, i va marcar com a un dels objectius el creixement en nombre d’associats.

Comentaris


Per a comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos