Notícies

L’assemblea ratifica la integració a Barcelona Global

per Neus Jordi,


L’assemblea general de socis del Barcelona Urban Clúster s’ha reunit ahir al vespre en reunió ordinària, a l’Hotel Duquesa de Cardona. Més de la meitat dels empresaris associats al clúster han assistit a aquesta important convocatòria, que ha servit per aprovar la gestió de la junta directiva durant l’any passat i per ratificar la integració dels membres del BUC a Barcelona Global (BG).

La reunió s’ha convocat amb posteritat a la consulta portada a terme pel president del BUC, Joan Pla, amb tots els membres sobre la seva conformitat a la integració a Barcelona Global. La proposta ha rebut a hores d’ara l’aprovació de pràcticament tots els associats, tal com ha recalcat Pla.

A més de per Joan Pla, l’assemblea ha estat presidida pel secretari de l’associació, Antoni Gil, i pel director, Jordi Puig, qui ha exposat els comptes de 2017 i el pressupost de 2018, que fa referència al tancament d’aquest any fins a la integració amb Barcelona Global. Puig ha explicat també les activitats portades a terme durant l’any passat, i seguidament els socis han aprovat els comptes i la gestió de la junta directiva de 2017 i el pressupost de 2018.

A continuació el president ha detallat el procés d’integració amb BG. Pla ha recordat que a l’assemblea de l’any passat es va renovar la junta directiva i es van marcar nous objectius, un d’ells fent referència a la signatura d’un protocol de col·laboració amb Barcelona Global, per tal de “formar part d’una organització important, sense restriccions pressupostàries i essent un referent en el món empresarial i econòmic”.

“Es tracta d’una oportunitat per a tots els membres, i també per Barcelona Global, ja que els podem aportar el coneixement i l’experiència dels sectors de la construcció i de l’immobiliari”, ha recalcat el president.

Aquest missatge l’ha recollit seguidament Mateu Hernàndez, director general de Barcelona Global, qui ha posat en valor la transversalitat de BG, amb més de 800 socis, i la il·lusió i la capacitat de “fer que les coses passin”.

“Incorporant els socis de l’Urban Clúster sumarem la sensibilitat del sector immobiliari per poder fer coses també en temes d’urbanisme, i a més ho podrem fer de forma transversal, tenint en compte també les sensibilitats d’altres sectors, per exemple les del turístic”, ha dit Hernàndez.

L’assemblea ha aprovat per unanimitat la integració del BUC dins BG, així com els canvis en els estatuts pertinents.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos