Notícies

Premi Mapei a l'Edificació Sostenible

per Neus Jordi,


Mapei, el major productor mundial d'adhesius, segelladors i productes químics per a la construcció i membre del Barcelona Urban Clúster, ha convocat la primera edició del Premi Mapei a l'Edificació Sostenible, un concurs nacional d'arquitectura dirigit a aquells professionals que impulsen projectes sostenibles que combinin una alta qualitat arquitectònica amb un mínim impacte en el medi ambient.

El premi, que es va presentar en el marc del Barcelona Building Construmat, tindrà una periodicitat anual i s'atorgarà en anys alterns a projectes d'edificació d'obra nova i de rehabilitació. En la convocatòria de 2017, s'atorga exclusivament a projectes de rehabilitació.

Els projectes, que han de ser obres localitzades a Espanya o Andorra, finalitzades en els últims cinc anys i que acreditin certificat final d'obra i / o estar en ús, hauran de provar la seva idoneïtat en matèria energètica i ús de recursos naturals, qualitat -il·luminació, ventilació, soroll, etc.-, aspectes socials -accessibilitat, participació, etc.- i innovació.

Els premis, que Mapei ha posat en marxa amb la col·laboració de Green Building Council Espanya, es decidiran el proper 15 de novembre.

Llegeix les bases completes del concurs i els detalls sobre els premis a http://www.premiomapei.es/.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos