Notícies

Arrel de l’acord signat entre Barcelona Global (BG) i Barcelona Urban Clúster (BUC), el BUC ja està culminant la seva integració com a “working group” a BG.

L’assemblea general de socis del Barcelona Urban Clúster s’ha reunit ahir al vespre en reunió ordinària, a l’Hotel Duquesa de Cardona, en una convocatòria que ha servit per ratificar la integració dels membres del BUC a Barcelona Global (BG).

Les dues associacions signen l'acord d'integració. El BUC passarà a treballar el seu programa i objectius com un grup de treball de Barcelona Global.

El col·loqui centrat en el Pla Director Urbanístic Granvia-Llobregat de l'Hospitalet de Llobregat va despertar gran interès entre els membres del BUC.

El Barcelona Urban Clúster ha organitzat aquest matí un esmorzar col·loqui titulat “Evolució i previsió del mercat immobiliari nacional”, la presentació del qual ha corregut a càrrec de Tecnitasa.

El Barcelona Urban Clúster ha celebrat aquest matí un esmorzar col·loqui sota el títol “El futur de la B-23, una oportunitat de transformació urbanística”, amb Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí, i Enric Batlle, arquitecte de Batlle i Roig Arquitectes, associat del BUC.

El Barcelona Urban Clúster ha organitzat avui un esmorzar col·loqui sobre fintech i crowdfunding, amb Sergi Pallarès, co-fundador i CEO de StockCrowd, i Ivan Vaqué, CEO de Forcadell. 

El Barcelona Urban Clúster ha celebrat avui una trobada exclusiva per a socis del BUC amb Juan Pepa, el directiu argentí que ha revolucionat el mercat immobiliari a Espanya a través de Lone Star i Neinor Homes.

Sota el títol “El pla director urbanístic metropolità (PDU) de Barcelona: oportunitats i reptes”, el Barcelona Urban Clúster ha celebrat avui el primer esmorzar col·loqui de l’any, amb el gerent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Ramon M. Torra.

Alfredo Díaz-Araque, de Citibox, i Albert Bosch, de Housfy, han estat els ponents de l'esmorzar col·loqui sobre proptech i noves tecnologies en el mercat immobiliari que ha organitzat aquest matí el Barcelona Urban Clúster al Círculo Ecuestre. 

Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos