Presentació del president

El Barcelona Urban Clúster és una associació sense ànim de lucre creada el 2014, oberta a totes aquelles persones i entitats vinculades al sector immobiliari, disposades a col·laborar entre elles i participar en la estimulació i dinamització del sector en els segments que la composen: urbanisme, territori, disseny, construcció, promoció, inversió i infraestructures.

La iniciativa neix com a reacció a la davallada que ha viscut el sector, per la necessitat d’innovar i cercar noves formes de col·laboració entre professionals i empreses i també cercant noves formes de col·laborar amb l’Administració Pública.

Aquesta col·laboració ha de permetre la interrelació amb inversors estrangers quan s’interessen per projectes al nostre territori, tan públics com privats, així com un suport a la internalització dels associats quan poden oferir els seus coneixements, productes o serveis a aquells agents que venen al nostre territori per informar-se de projectes o solucions que volen implementar als seus territoris. En aquest sentit, l’associació té una clara voluntat de donar suport les activitats internacionals dels seus associats.

Aprofito aquesta carta per animar-te a unir-te a nosaltres i ajudar a millorar les competències del sector, mitjançant el fet de compartir experiències entre tots els membres. La millora de competències i la col·laboració entre tots els professionals i empreses del sector és un requisit indispensable per poder afrontar els reptes que s’aniran presentant.

Joan Pla Miró

Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos